De Dieet Killer maakt korte metten met alle hypes, diëten en goed bedoelde adviezen. Weg ermee, het is in de meeste gevallen zinloos, niet wetenschappelijk onderbouwd en vaak een aanslag op je portemonnee. Met alle diëten val je af, maar in bijna alle gevallen kom je weer aan omdat het simpel weg niet vol te houden is.
 
Waarom is dit boek geschreven? Ik was 20 kilo te zwaar en na een waarschuwing van mijn arts moest er wat gebeuren. Dan maar weer op dieet denk je dan, maar ik heb al zoveel diëten geprobeerd, wat nu? Na een paar dagen ben ik ervoor gegaan, gewoon normaal eten en bewegen, hoe simpel kan het zijn. Die simpele methode heb ik opgeschreven in dit boek. 

We gaan terug in de geschiedenis van voeding en bijna alle diëten (o.a. Paleo, Ketogeen, Broodbuik, Orthomoleculair, Voedselzandloper) komen voorbij en worden op een logische en nuchtere manier besproken. Wil je op een gezonde en lekkere manier afvallen dan zal 
De Dieet Killer je op weg helpen. Met een aantal eenvoudige hulpmiddelen helpt dit boek je op weg naar een gezond en blijvend gewicht. 

Afvallen hoeft geen strijd te zijn maar een leefstijl zonder ingewikkelde diëten.

Bestel De Dieet Killer rechtstreeks bij de uitgever voor € 17,50 (incl. verzendkosten), of rechtstreeks bij Bol.com voor € 24,95 (incl. verzendkosten).