Hallo,

Mijn naam is Bert Sloots en de auteur van De Dieet Killer.

Waarom heb ik dit boek geschreven?

Eind november 2019 was ik op controle bezoek bij de Nefroloog en had ik (weer) een te hoge bloeddruk. De arts wilde me medicijnen voorschrijven maar daar had ik niet zoveel zin is. “Dan moet je afvallen”, was zijn reactie. Daar had hij wel een punt want ik was 20 kilo te zwaar.

Omdat ik al een lange historie heb van niet succesvolle diëten was het niet aanlokkelijk om weer aan een nieuwe dieet te beginnen.

Maar ik was gemotiveerd en de drive was dat het nu eindelijk een keer moest lukken.
Eind november 2019 ben ik begonnen met afvallen en ben me gaan verdiepen in de geschiedenis van voeding, ben heel veel diëten gaan bestuderen, ben een cursus Voedingsleer begonnen en daarna een cursus Gewichtsconsulent. Deze beide cursussen heb ik succesvol afgerond. 

Al snel had ik een methode gevonden waarbij ik alles kon blijven eten en toch gestaag ging afvallen, zonder honger of andere vervelende bijwerkingen. Uiteindelijk ben ik binnen een jaar 20 kilo afgevallen en tot op de dag van vandaag ben ik op een gezond gewicht.

Gaandeweg kwam het idee om alles op te schrijven en dat is het boek De Dieet Killer geworden waarin ik je laat zien hoe je op een simpele manier op een gezond gewicht kunt komen.

Nieuwsgierig geworden? 

Bestel De Dieet Killer rechtstreeks bij de uitgever voor € 17,50 (incl. verzendkosten) of bij Bol.com voor € 24,95 (incl. verzendkosten).